Waardebepalingen

LOVAGO stelt gemotiveerde waardebepalingen op van residentieel vastgoed (woningen, appartementen,…), commercieel vastgoed (kantoren, handelsruimten, praktijkruimten,…), industrieel vastgoed (fabrieksgebouwen, loodsen, distributiecentra,…) en onbebouwde percelen (bouwgronden, landbouwgronden, tuinen,…).

Schattingen of waardebepalingen residentieel, commercieel en industrieel vastgoed in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg en Brussel

Terug naar boven

Door gebruik te maken van vakkundige schattingstechnieken, ondersteund door een stevige (steden)bouwkundige kennis en met een brede juridische achtergrond, kan u bij LOVAGO rekenen op een gedetailleerde en onderbouwde waardebepaling. Onze objectiviteit en integriteit worden hierbij voortdurend bewaakt door het bewust niet-uitoefenen van makelaarsactiviteiten.

Een waardebepaling door LOVAGO onderzoekt en bespreekt onder meer de geografische, kadastrale en stedenbouwkundige ligging en gaat bij gebouwen dieper in op belangrijke elementen zoals de bouw- en afwerkingsmaterialen, uitgevoerde bouw- of renovatiewerken en energiebesparende maatregelen. Bovendien wordt de waarde van gebouwen niet alleen op basis van vergelijkingspunten, maar ook rekenkundig of analytisch bepaald op basis van de vloerplaatprijs en de grondwaarde.

Met een verslag van LOVAGO heeft u zekerheid over de juiste aan- of verkoopprijs, een correcte verhuurwaarde, kan u een hypothecair krediet of verzekeringspolis aanvragen of beschikt u over een geldig overtuigingsstuk bij fiscale transacties, familiale verdelingen, schenkingen,… .

Bij LOVAGO hechten we veel belang aan een flexibele en kwaliteitsvolle dienstverlening. Om die reden stellen we ons zonder meerprijs ook ’s avonds en tijdens weekends ter beschikking en kan een afspraak voor een waardebepaling meestal binnen de week vastgesteld worden.

Terug naar boven

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons dan via 📱 0475 40 41 64 of 📧 info@lovago.be of vul onderstaand formulier in.

Alleen velden met * zijn verplicht in te vullen.

Terug naar boven

Voor meer algemene informatie verwijzen we u graag door naar volgende websites:

Terug naar boven