Waardebepalingen

U kan bij ons terecht voor schattingsverslagen van residentieel, commercieel en industrieel vastgoed en van onbebouwde terreinen in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Als erkend schatter-expert stellen we niet alleen verslagen op voor een correcte aan- of verkoopprijs van een onroerend goed, maar ook voor een aangifte van nalatenschap of bij een aanvraag van een hypothecair krediet of lening, bij fiscale transacties en familiale verdelingen

We gebruiken verschillende schattingstechnieken en beperken ons niet tot enkele vage vergelijkingspunten. Zo voeren we ook een analytische berekening uit op basis van de grondwaarde en de vloerplaatprijs.

Ondersteund door een stevige (steden)bouwkundige kennis en met een brede juridische achtergrond bespreken we onder meer de geografische, kadastrale en stedenbouwkundige ligging en eigenschappen. Bij gebouwen gaan we dieper in op belangrijke elementen zoals bouw- en afwerkingsmaterialen, uitgevoerde werken en energiebesparende maatregelen.

Naast een kwaliteitsvolle verslaggeving vinden we flexibiliteit belangrijk. Om die reden stellen we ons ook ’s avonds en tijdens weekends ter beschikking voor plaatsbezoeken. Zo kan een afspraak ook op korte termijn gemaakt worden.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende prijsaanvraag telefonisch via 0475 40 41 64, via e-mail info@lovago.be of vul het handige formulier in op onze contactpagina.

Voor meer algemene informatie verwijzen we u graag door naar volgende websites: