Plaatsbeschrijvingen

LOVAGO verzorgt plaatsbeschrijvingen van residentieel vastgoed (woningen, appartementen,…), commercieel vastgoed (handelsruimten, praktijkruimten, kantoren,…) en industrieel vastgoed (fabrieksgebouwen, loodsen, distributiecentra,…) en dit zowel bij huurovereenkomsten en aan- en verkoopsovereenkomsten als bij bouw- of renovatiewerken.

Volg onderstaande links voor meer informatie over plaatsbeschrijvingen:

Plaatsbeschrijvingen bij verhuur, verkoop en werken in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg en Brussel

Terug naar boven

Bij LOVAGO hechten we – naast een kwaliteitsvolle dienstverlening – veel belang aan klantgerichtheid en flexibiliteit. Om die reden stellen we ons zonder meerprijs ook ’s avonds en tijdens weekends ter beschikking en kan een afspraak voor een plaatsbeschrijving meestal binnen een termijn van één week vastgesteld worden.

Een gedreven en proactieve aanpak die steunt op een rijke professionele kennis en ervaring zorgen voor een vlotte afhandeling van elk dossier. Met LOVAGO worden onenigheden tussen partijen zoveel als mogelijk vermeden of bemiddeld en worden termijnen en afspraken strikt gerespecteerd. Een verslag van een plaatsbeschrijving kan doorgaans binnen een periode van twee weken na ons plaatsbezoek bezorgd worden.

Vanzelfsprekend kan u bij LOVAGO ook terecht voor een vergelijkende plaatsbeschrijving aan het einde van een huurperiode, aan het einde van de periode tussen de verkoopsovereenkomst en de akte of tijdens en na het beëindigen van bouw- en renovatiewerken. Indien gewenst wordt een correcte kostenraming opgesteld in overeenstemming met de huidige richtprijzen.

Terug naar boven

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons dan via 📱 0475 40 41 64 of 📧 info@lovago.be of vul onderstaand formulier in.

Alleen velden met * zijn verplicht in te vullen.

Terug naar boven

Voor meer algemene informatie verwijzen we u graag door naar volgende websites:

Terug naar boven